teisipäev, 21. oktoober 2008

Noosa - Bundaberg (20.10.08)

Hommik algas vahvasti. Eile olime mõelnud, et jääme veel üheks päevaks hostelisse ja hängime rannas ja asjad. Aga kui Triin hommikul pesus käis, siis tuli mul miskipärast tahtmine kulli-kirja visata (mul on nüüd kogu aeg taskus 20-eurosendine, et kahe valitava variadi juures kunagi küsimust ei tekiks). Triinu tagasijõudmise ajaks oli sent minu eest ära otsustanud, et peame täna lahkuma. Triinul ei olnud ka otseselt midagi selle vastu. Läks kiireks – pakkisime 15 minutiga asjad ja kadusime tuule vihisedes koos asjadega linna.
Minul tekkis esimest korda elus selline naljakas situatsioon, et kui keegi oleks miskipärast huvi tundud, et mida me seal rannas 4-t tundi lebotame, siis oleks kätt südamele pannes võinud vastata, et bussi ootame. Kell 10 hommikul saime teada, et meie buss läheb 4.40 PM.
Nahk sai pruuniks, juuksed blondiks, nimi Bondiks (bussipileti broneerimistädi nimetas tegelikult mind enda töö lihtsustamiseks lihtsalt Mr. T).
Niisiis oleme eeldatavasti kell 10 õhtul Bundabergis ja vaatame suurte silmadega, mis edasi saab. Kui ööbimiskohtade vastuvõtud on kinni, siis tuleb üle väga pikkade aastate jälle esimest korda lageda taeva all magada. Siin peaks see muidugi meeldivam olema kui kargema kliimaga Eestis :)
Mr T

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

väga kõva. võiks isegi kulli ja kirja pilduda seal. ootan järge:)

Eero ütles ...

(Y) tore näha, et möll käib. Palju kraade ja kas vihma ka sajab?

Ühest teisest blogist kasulik link kuidas praktiliselt ilma rahata austraalias auto't saada. Võibolla kulub ära

http://www.standbyrelocations.com/

"RentalRelocation - Austraalia rendiautode superpakkumised ühest linnast teise toimetamiseks. Plussid - üliodav hind (mõnikord ka bensiinikompensatsioon). Miinused - sobiva pakkumise leidmine pigem õnneasi, ette planeerida ei saa, lühike ajavahemik (mille jooksul tuleb auto kohale toimetada) ja piiratud kilometraaź."